Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2010

the relationship

we had a serious conversation last nite or to be more exact a discussion which is can wrecked my brain.ok i am exaggerating.it is because im quite worry now and keep on thinking.
he said: another 2years. i think:another 5 years.
kenape saya berfikir sangat jauh dan die berfikir sangat dekat?
walking down the aisle after 2 years.macam tu boleh?orang yang nak kawen lagi 2 tahun pun sedang mengalami wedding blue ini kan pulak yang nak kawen bulan december ni.haha tak de kaitan.but serious am afraid of wedding.
wedding is where two hearts become ones.carry more responsibilities..more commitment..more worries..more in duty..but heck who dun want to get marry?i dun want to grow older alone -__- i want to have kids.
after long talk with him i realizes how serious he thinks of us.our future.that is sweet and touched.blessed i suppose.he says "please give him time and be patient" as he knew im not in the patient lane.saya adalah orang yang palinag tak suke bersabar.tapi tibe2 jadi bersabar…

rest down

pour me some milk

i felt like hungry tho i took my dinner already

and didn't missed any of the meals-breakie,lunch and dinner

but why i feel so eager to drink milk?

because normally that's what i do when MR appetite is mounting

Or as i am just come back from vacation?

oMG i ate like whale during trippin

i added another 1kg..but thats ok..im try to gain

im kinda tired

better drink some milky milk and hit the sack

nites!!

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

jom main-main

fact about me


1. saya tak pandai masak.
2. saya mempunyai ketinggian 167 kaki eh silap cm.berat semakin menurun.last sekali timbang 46.5 kg -__- freaking thin!!
3.saya sedang gilakan shopping online.
4. suke merajuk  ^^ kau ingat cumel ke.
5. sekarang rasa bosan dengan facebook.tapi tak penah bosan dengan blogging and blog walking.hidup blog!!!
6. suke tengok perempuan cantik dari laki hensem..oh nooo say bukan lesbo.just can't take my eyes away!!
7. perasan saya cantik bile pakai make up -__- malu nye cakap mcam ni.
8.suke baju kaler putih.
9. suka makan laju-laju kalau sorang2.
10. tak suke lelaki bermisal dan berjambang
11. suke cakap sorang2 bile akaun dah nak tutup tapi banyak lagi nak buat..sob sob
12. selalu nak ade pet sendiri.rabbit!!!tapi geli dengan binatang..tah ape ape
13. suke cakap kat fahmi "nape u sayang i" hari-hari sampai saya rase die boring.tapi die kene jawap jugak.hahahaha.


p/s ; i'll be away to terengganu. banjir kan sana?macam mane nak pegi?