Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

im over the moon!!!

i was a bit down last time when i can't buy too much things for myself remember?but i okay-ed myself as it is just a matter of time.nanti-nanti saya beli la ape saya suke.i was even sad when i tot no one celebrating my birthday.fret not.now i am overjoy!!!!


u know why???

















i got triple cakes for my birthday!!!!
plus party plus the gift.heeee..they bought me a watch.what???yess a nice lady watch that i lovee.did u know that my 4years old watch just falling into pieces that morning.and they gave me as farewell present as well.thanks guys.u rawk my world!!



beside cakes (please notice the pluralll!), we had mee curry.yummilicioussss!




happy birthday to me

to yours truly.i am official 26years old and counting!!! wishing myself another great year.and totally bliss








xoxo

kenangan

kenangan tu ade yang manis.ade yang pahit.simpan yang pahit jadikan teladan.yang manis jadikan senyuman diwaktu kesunyian.walaupun saya tak berapa rindu akan kehidupan di U yang banyak asam garam nye yang mematangkan manusia manja seperti saya (walaupun telah kembali ke penyakit lama) akan tetapi saya rindu kawan2 seperjuangan dahulu.rindu nak jumpe.bukan rindu nak belaja sama2 balik sebab aku pemalas -____-
so jom tengok gamba kenangan aku dolu2..sorry eh mase tu boifren aku tak pakai Nikon d90.ekeke.so aku pinjam jela kamera sesape.tapi macam kelam sikit.sorry eh.x larat nak edit.nanti mak angin.haha.















Faculty annual dinner.



hari panas dan malas

im damn boring.im just online and waiting for the Korean Drama online to finish download.kenapa lambat sangat nih.tolong la behave sikit.bagi la saya nonton dengan senyum2 bukan dengus2.
Fahmi is not around.He is busy attending classes and forgot about me.heh.kalau die ade pun die bukan duduk kat sini -___- so let him be wherever he wants to be.kalau ade aku kang asik kene teman shopping je tak pun tengok movie tak pun makan2.pastu makanan aku tak abis die kene abis kan.pastu badan die bertambah bulat dan die salah kan aku.bukan aku salah pun kan =)
dah baca dah entry pasal perpindahan tempat keje?dah confirm in february.rite after CNY.nextweek is my last week in the current company anddddd tak cukup tangan nak siap kan akaun dan kerja2 sewaktu dengan nye. sampai satu ketika aku rase tanak buat ape2.nak layan internet je.boleh?sebab kene siap kan semua atas alasan pengganti aku masuk tatau bile.ade aku kesah?
bukan aku tanak siapkan..but everyone demand to do their things that relate to …

26 years!

hai..please dun mind of my long hiatus.not becoz i am pretty busy that i can't even type,but i am busy thinking what i shud share.or sharing something worth.tamau la seperti berkongsi cerite saya memasak maggie dan telur.dan akhir nye kenyang dan tido.saya tak de ape yang mahu di share.ok la mari bercerita lebih spesifik kepada tajuk diatas!
i will turn 26 on this upcoming 27th January.doesn't that awesome??i am 26 and i couldn't even believe it.i mean i am seriously 26 and emmmmm older? or wiser?and still not married ;p
i am thinking of getting myself one fabulous gift.i mean really fantastic that i can't even decide.a bag? an Olympus Pen? Shoes? New Phone? MacPro? come on bring it on babes.but its just will stay on my wishlist for quite long time.You know why?
Im moving to another company more likely in February to widen my carrier and i will living in my own pad.doesn't that scary?i mean i have to buy every little things that i need, take care every inches of the s…