Skip to main content

oh boy!

salam


i never tot in my life men facial is way easy peasy. if i found out this truth earlier, i dun have to run back and forth to find the perfect jacket for F. i can easily pick any facial thingy.



i have learnt that there are only few steps in men daily facial.wash - tone - moisturiser.with added scrub once a week.in same bottle they even state 3 in 1 - wash/tone/moist!!!!walllaweh..i can even get ready in less that 10 minutes boy!no wonder guys can considered done so fast.i know their secret - is no secret.just a simple step.no pre-cleanse, no before serum, no primer, no mist.



personally sat nearer the men's section, i notices there are only oily or dry skin. like women, we have very oily,oily, combination, dry, very dry and normal etc etc.their price ranges also bearable (for drugstore range).it does not burn ur purse blondies!



there is one thing matter the most for me.i have checked for 2 products.something confusing me.in the same purpose - for example whitening scrub, in the same row, they place the different colour of the cover.emmmm..can someone clarify me on this?so that i cud sleep happily at night.



my struggle yesterday was to buy whitening scrub for F. he has dry skin with showing the sign of pigmentation which does not make him radiant =) i was thinking to find exfoliate for him, but being confius with exfoliate foam make my time harder =D so the typically me just follow my heart. the one that have less beads, milder on skin, not too rough and have some whitening effect.yes i found mine but still have yet pass to F.



i really hope its suitable with his epidermis (regardless how he will nagging on why on earth he must using the alien scrub) and glowing like me on our big day.hehe.






Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…