Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2010

azam

azam tahun baru.korang ade azam?erkkk bukan saya tanya ade boifren name Azam tak.hehe.jangan gatal eh.maksud nye azam tahun baru.mcm mane dengan azam tahun ni?
rentetan:
2009:  saya sangat sayang kan 2009.tahun saya mendapat ijazah.pertama kali bekerja.pertama kali boleh shopping tanpa rasa bersalah. 2009 jugak saya menjadi serius dengan die.saya sayang awak ^^
2010: masih lagi dalam azam mengembangkan cita2.ade ke kembangkan cita2.haha.maksud nye menjadi lebih serius dengan target untuk menjadi seorang akauntan.tapi tahap perkembangan itu agak lambat sehingga sampai satu masa rasa malasss nak berusaha.itu la manusia <-----alasan
2010 jugak menjadi titik tolak saya menjadi seorang yang berjimat cermat sehingga boleh  membeli ****.tetapi sekarang dah bankrup jgk sebab asik berholiday.
2011: masih lagi fokus pada sudut kerjaya dan material.kahwin?mungkin 2013.insyaallah.







...for the meaningful life

We are at our very best, and we are happiest, when we are fully engaged in work we enjoy, on the journey toward the goal we've established for ourselves. It gives meaning to our time off and comfort to our sleep. It makes everything else in life so wonderful, so worthwhile. -re-quote

with love to fendi & munsyi

Selang satu entry ade je entry pasal bertunang.nanti2 entry kawen plak menyusul.pastu dekat facebook semue komen "ingat kau yang bertunang".saya belom bertunang.heh.mahupun kawen.saya masih single.

mendedikasikan entry ini kepada Fendi & Munsyi....Selamat bertunang,Semoga cepat2 kawen.












=*

Taman Orkid

serioussss!!!!i went to taman orkid instead of erkkk wasting money.hehe.*clapping
we went there to do some photo-walking.bukan gambar berjalan tapi bergambar-gambar sambil berjalan.terel tak interperation tu untuk orang yang "terel" giler pasal dslr?ok la tu.kasi gua peluang sikit beb!
pergi ke taman dengan 3 orang jurugambar hampir professional, i tell you, is love-hate moment.love when they were willing to panjat sana sini untuk dapatkan my best angle.supaya saya kelihatan sungguh fotogenik atau lebih kepada fotogedik.so saya adelah yang pertama.hoh.the hate-moment was when they make the flowers or their focusing subject like nobody bussiness.eh haloooooo i terpacak kat situ sape nak kesah kan aku.
under the scorching sun,i posed.damn.pukul 12 baru sampai ke taman burung.sebab kene bayar RM20..ahli-ahli dslr tak bersetuju.maka kami ke taman orkid yang free.sebelum tu ke tugu negara dulu.



tapi kat taman orkid sangatttttt sesuai buat outdoor photoshoot.boleh gune vivid.ha dah te…

Mine

you're the best thing ever been mine

thank you coffee

tempting


i do not feel at ease now.this is probably because of the coffee that i drank during lunch yesterday.from night before i craved for ice coffee.hence,i make my wish come true by ordering it together with my lunch.

my body think this coffee is "too strange to digest".so it well spread to all part of my body.to my head especially - i got headache now.to throat - i almost got sore throat by another 5 hours i guess.and to all my body for now as i felt my body have 'the strange warm '.thank you coffee.

as much as i cud remember i already have problem upon caffein like coffee,nescafe and tea.they are in digest in my whole body.so bad that i keen on taking a cuppa when  the need to work is much more vital than your whole life, as if la kan.no i did not consume 5 cups straight.but half-packet will do the job.my heartbeat will be as faster as i am running from the dog.hah tipu betol.

but seriously,i hate "ab-normal-beating".

furthermore,i got gastric.pender…

Engagement

"Congratulations upon your engagement dearie"