Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2010

Give Yourself Permission to Be Happy

who dislike of showing unhappiness but still...showed it -_-"
Happiness requires a lot of "self-attention."

Happiness is a teacher that helps you learn more about who you are, more about what is really important in your life and what your life is really for.

Give yourself permission to be happy.

A lot people just don't allow themselves to enjoy those moments

-Dr. Holden-

source from Oprah.com

bile nak kawen ? ?

hari tu bos aku tanya aku dah kawen ke.hehe.aku terus tergelak mcm ape je depan die.ha ha.then aku pandang jari aku sebab aku pakai inai masa time abang aku kawen hari tu.aku pun jawab belum sambil dalam hati macam nak jawab dah.takot orang kat situ ngorat aku.perasaan giler la aku nih ;p

tengok2 balik banyak betol kawan2 rapat dan jauh yang dah mendirikan mahligai impian walaupon takde mahligai macam syurga.rumah biase pun syurga jgak kan.sungguh.banyak.rase nye dah lebih dari separuh kot kalau dihitung kira.

dan asal aku mmbuat panggilan, mesti adelah pertanyaan2 tersebut terhadap aku.belum aku susun ayat lagi dah berdesup-desup soalan pasal kawen.salah yer kawen lambat.

soalan nyer besedia kah aku utk menjadi seorang isteri dan ibu dan kawan2 pada suami dan anak2 aku (kawan2 lagi messssra kan.ehe). kene bersedia dulu baru boleh kawen yer?mcm mane nak buat persediaan itu?makna nye semue orang yang dah kwen tu dah bersedia?mcm tu ke.

bile cerita pasal kawen aku akan mule mempersoalkan pa…

no title please

hai guysss!!!

nak tengok ofice baru aku?cantek ok.boleh jatoh cinta,haha,promote plak kan.boleh la kalau nak dibandingkan dengan ofice lama aku tuh.aih.nak tgk gmbar?ecece promote lagik ;p

hari dah 5 hari aku keje.malas nak blaja sebab aku mmg pemalas.kuang2.

next.

sebenarnye aku plan nak ke PJ esok.Nisah kawan baik aku bertunang dgn jejaka idaman nye.tpi ntah.tiba2 mcm jadi kat umah aku (rumah famili).bukan dalam rumah la.kat kereta.dua2 kete problem.tatau la nape.yang baru berape bulan pon rosak apetah lagi yang lame.mungkin ade hikmahnye kan.

so..aku pon mcm tak sedap hati la nak pegi PJ kan.sebab kereta perlu dibaiki jua.perlu jua mmbeli barang2 rumah yang baru (dah lama nak tukar kabinet ; )) and famili aku nak pindah ke rumah baru..so lagi la byk bende2 baru aku nak ganti (konon2).

berbalik pada rase tak sedap hati aku tuh, betul ye kalau tak sedap hati ade sesuatu yg buruk nak jadi?

nauzubillah.

hari ni..

hari ini hari kedua aku bercuti.bermalas-malasan pun busan jua.jadi saya cube mengganggu orang.pun x best sebab orang x layan aku..hua..

dah 3 kali ex-office aku call.mesti pasal keje minggu lepas.hahaha (gelak kejiiii..hoho). aku malas layan.sebab aku dah agak dah ape soalan2 nye.padan muke.amik kau.balasan berlaku kejiii kat aku.tengok sekarang sape juara.

tapi last aku angkat jugak.sian.jwp kan aje la ape2 yang patut.baik kan aku.huh.period.

lepas jawab aku tulis blog and layan blog orang.kih2.

minggu depan aku start keje baru.wish me luck and i wish everyone best of luck too.aku isau pon ade.