Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

dari hati yang tegang

eh macam mane aku boleh update blog petang-petang jumaat ni..aku keje tau.ooo..dah tau kan.aku kat opis laaa..mane lagi.sebab aku stress lepas makan Mcd.kenyang sangat sampai tak leh pikir nak mula audit yang mane satu.kih3..and lagi satuuu..senior manager 2 (SM2) tiada.jadi mari buat party buih-buihan..horayyyyy.
kenapa suke sangat bile SM2 tiada?die tiada tapi keje adelah ade.maka dimanakah relevannya gembira jika SM2 tiada?tetap relevan sebab die tak payah panggil-panggil banyak kali sampai rase tanak buat keje lain.mengadap je muke die.tetapi orang cakap muke die Handsome.tapi aku rase biase je sebab dah mual tengok hari-hari muke die.Tapi die agak mude la.muda-muda dah pangkat besar..kereta..rumah semua dah abis bayar.canggih tak.pasni mintak die tolong bayar kereta ngan rumah aku.beres.tak payah aku penat2 buat bajet tiap2 bulan.hoho.
so keadaan ape yang tegang nye?tegang sebab aku byk keje tapi tanak buat.aku tanak buat audit boleh?aku nak buat kek patu jual.kau ingat ade orang n…

Julia's

it came to my suprise when i try to find some review about Julia's scar and burn rosehip oil as i found only a few.very little review.I came accross this oil as i fond of looking for Bio Oil to lessen my scar on my face.acne scar to be exact.in the mid, the sales girl show up to me the Julia's thingy .she claimed or the product claimed as "organic certified".remember your organic food?yes its standard plantation is almost the same by reading thru the pack.According to the SA bio oil contained alot of chemical.


the claim:


as i only apply once,so it won't do the justice for me to review it.but still i wanna let ya'all know only after the first trial and error.

i have combination skin with some other time my skin can become extra sensitive duo the foods or enviroment.become flake some other time when not properly taking care of it.sometime also it become red as react to the unfriendly ingredients in beauty product like chemical.i have mild acne with some old scar …

cerita banyak2

hei yaaaa...selamat kembali menulis dengan penuh beku.hanya tuhan saja tau betapa gugupnye untuk kembali menaip.kih3.prasan sorg.
dah banyak kali menaip dan setiap kali itu percubaan menaip gagal dipublish.ok la mari cerita secara rambang.rambang mata pun ok.
# makan sate di Bangi.pernah tak.satay nye sungguh sedap, besar dan sedap.nampak tak saya ckp sedap.maknanya memang sodappppp.siap ade sup ekor sup perut yang sedap-sedap.tetapi maaflah name kedai dah telah terlupe.ehe.sup keting rasa nye.
# pernah makan di apartment?makanan nye so-so.tapi tax punye la mahal.i ordered chicken in the bag. the chicken was too dry.tapi kuah kentang plus cheese adalah penawar hati.then my other half punye chicken butterflies juga agak kering cara masakan nye.AKAN TETAPI CUBALA CHOCOLATE CAKE NYE.SUNGGUH MARVELLESSSSSSS *ckp dengan sungguh-sungguh
# Congratulation kepada barisan pengantin yang disayangi.tahniah anda semua mendahului saya ; Jin&Ama, Nisa&Diki, Tya&AzizulPelumbaBasikal, KakAnim&…