Skip to main content

Julia's

it came to my suprise when i try to find some review about Julia's scar and burn rosehip oil as i found only a few.very little review.I came accross this oil as i fond of looking for Bio Oil to lessen my scar on my face.acne scar to be exact.in the mid, the sales girl show up to me the Julia's thingy .she claimed or the product claimed as "organic certified".remember your organic food?yes its standard plantation is almost the same by reading thru the pack.According to the SA bio oil contained alot of chemical.


the claim:

click to enlarge


as i only apply once,so it won't do the justice for me to review it.but still i wanna let ya'all know only after the first trial and error.

i have combination skin with some other time my skin can become extra sensitive duo the foods or enviroment.become flake some other time when not properly taking care of it.sometime also it become red as react to the unfriendly ingredients in beauty product like chemical.i have mild acne with some old scar at my cheek.so saya adalah tidak cantik -__-

after clean up my face, i try to open the bottle.but really fail to attract me to buy again.penutup die macam penutup minyak angin.so u have to pull out the transparent cover, make a hole in the middle and put it back and that only u can start to dab abit.panjang tak cerita aku.hehe.

upon 1st trial, the smell come unfavarouble to me.yela mana ade pewangi.kata nak organic.nah amik kau.so apply to the skin in the circle movement until the oil "disappreared".initially,im afraid it will dry up my skin or cause trouble to it but heck, no.it did moisturised my skin well.
when i wake up this morning i did not feel any greasy and my skin look smooth plus lessen the redness in my nose area.doesn't that awesome??

the Sa advice me to wear this alone.without combining with my current moisturiser.but i can always wear with sunblock or under my foundation.

but again, its too early to make a judgement.i'll tell u in a month time.stay tune.

Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…