Skip to main content

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get better quality even at Nose. 


i was eyeing for my wedding shoe and another one for walking shoes.i definitely wont consider this shoes again in future. once i touched , analyse a bit and some inspection, i really wonder why laaa people bragging about CN shoes? sangat jauh beza kalau bezakan sama range harga dari another stores. if im about to compared, my 60 ringgit CR was wayyyy comfyyyyyy.


see??the most important criteria in shoes (for me) is COMFY.becos i am not a queen so i dun expect there is always red carpet right under my shoes whenever i go.so comfortable must come first and foremost.


 btw,yes,there are bright story of CN i wanna highlight.no offend ok =) i personally,reaaallllly love their rare design. unique and elegant.u can find every type of shoes that will suit your personality or event. go go and grab if u must!


bye.









Comments

  1. hahaha i was browsing for my wedding shoes manatau stumbled upon ur page, i better get jimmy choo lah... thanks :)

    ReplyDelete
  2. hi Jameson..haha.it was my personal view however.u can have a look first =) btw thanks for drop by

    ReplyDelete
  3. baru nak view her online shop..yes, i agree with u..me also looking for a comfort shoes...sgt ssh nk carik comfort shoe & also stylish...can u suggest me where can i get it?

    ReplyDelete
  4. i always heard bright side of Kiss & Tell shoes where u can get at Zalora (better not.i also read negative view ;p ) and also FashionValet.but from my personal view,its better u pegi sendiri kedai n test.becos shoes is really2 important.i suggest Clark/Bonia/sembonia/charles&keith/nautifit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for your reply..should consider your suggestion ;)

      Delete

Post a Comment

just say it allies!!!

Popular posts from this blog

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…