Skip to main content

hari panas dan malas

im damn boring.im just online and waiting for the Korean Drama online to finish download.kenapa lambat sangat nih.tolong la behave sikit.bagi la saya nonton dengan senyum2 bukan dengus2.

Fahmi is not around.He is busy attending classes and forgot about me.heh.kalau die ade pun die bukan duduk kat sini -___- so let him be wherever he wants to be.kalau ade aku kang asik kene teman shopping je tak pun tengok movie tak pun makan2.pastu makanan aku tak abis die kene abis kan.pastu badan die bertambah bulat dan die salah kan aku.bukan aku salah pun kan =)

dah baca dah entry pasal perpindahan tempat keje?dah confirm in february.rite after CNY.nextweek is my last week in the current company anddddd tak cukup tangan nak siap kan akaun dan kerja2 sewaktu dengan nye. sampai satu ketika aku rase tanak buat ape2.nak layan internet je.boleh?sebab kene siap kan semua atas alasan pengganti aku masuk tatau bile.ade aku kesah?

bukan aku tanak siapkan..but everyone demand to do their things that relate to me sebelum aku pergi.dengan mutual works nye mane sempat?what the....

aku dengan nak buat preparation nye..heh..prepare kasut baru baju baru jam baru spec baru..tu kan prepare namenye.kene buat semue tu sebab i need to clear up my mind.konon.tapi yang paling penting barang rumahhhhh!penyidai..hanger..(sama ke)..kettle..toiletries..mesin basuh (hoh)..baldi..haaaa aku dah start pening.

pening sampai satu malam tu aku tak boleh tido.aku menangis dan telefon Fahmi.nasib baik die sedar kalau tak aku merajuk sebulan.hahaha.terima kasih sayang sebab nak cakap dengan saya tengah2 malam.i'll keep ur advices.promise!!


so korang doa aku selamat buat preparation ecspecially dr segi mental.nanti mak aku tak kejut aku dah pagi2.tak buat breakfast dah.basuh baju sendiri angkat sendiri masak sendiri padan muke...T_T





Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…