Skip to main content

Survival during your 3rd trimester when you are travelling

during my recent trip to the land of Kangaroo,it taught me alot on how to handle during pregnancy. its not easy i tell you, but it worth try to survive.

here its goes:

1) think as positive as you could (and ur body allowed you)
yes u are pregnant and heavy inside out. but thinking in negative side isnt help either.so pull urself and stay calm and bright.read alot about travelling tips and get ur mental ready few weeks before the flight take off.

2) take ur prenatal as suggested
yes. i am well aware of my supplement intake during trip.becos i dun wanna cos trouble to others (especially hubby and MIL). i do consistently pop 'em.its helped in term of energy and strength i believe.

3) Comfy
Comfy is the key word - right from head to toe to your handbag. ensure u r carrying the lightest and easiest bag u have.for me it was easier to carry back pack rather than sling bag. but i only brought (had) my sling bag.so had to live with it (becos my sling bag was taken as light and comfy too ;p ) 

4) long haul flight
its was (almost) killing me. i had no intuition on how essential compression socks was and what blocked my mind of not buying it earlier.for ur info normally airport pharmacy sell them.my feet was swollen and big after almost 9 hours of journey. yucksss.and it left some "residue" up until today.*sigh* walking around the plane did a little help, especially when u r sleepy and u have to rest.so the walk never walked ;p one thing for sure, sock up feet to keep them warm and never use the tight ones.you could try compression socks and tell me the different.

after touch down, dont straight away lie down.walk slowly, walk around, take ur shower and then only lay flat with feet up.


5) eat well

mostly fruits and fibre.never skip breakfast. trust me.it help alots. last time it was sweet cherry and mango season, so endless supplies of these besties will help.


6) well rest during slumber time.

after long walking/visiting of the day, trust me, u wont have anymore enerygy during night (or izzit only me?? =D). so take ur bath, take ur meal and rest.u'll find u recharged well the next morning.


i hope this helped.




Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…