Skip to main content

pee on a stick

its a God biggest gift ever.

how i find out?

the period was late by a week. Realize the missing period after 3 days, assuming it was caused by the newly supplement i popped. took antibiotic too as i had fever and sore throat during haze period.

because my sixth sense sending strong signal, i stopped taking both pills immediately. 

and wait till a week appear.i told myself to wait for another week. which in total is 2 weeks.being impatient, on 8th day i bought the test kit right after working hours and got myself tested.

tadaaaaaaa...after 2 minutes the double lines appeared!!!but it was very light which was very bumble. i called Aby (F wasn't at home and otw back so there's no use asking inexperienced haha). after sending the stick's picture to Aby, she said i am pregnant.still confused with the light line. afraid it was my mind mimicking me.hahaha.

i jumped over when my darling F arrived. he was clueless as i asked him to quickly followed me to the toilet, while mumbling about the blue amiss line.

me: can u quickly follow me to the bathroom?
f : why must i? 
me: i already test my urine, but i am blurrr about the result.could u pls come faster without asking alot?

i gave him the box, followed by stick.

f: *smile sheepishly* you are pregnant dear!!!!! *hugs*
me: are u sure?i dun even have any symptom  plus the second line is very light.shud we wait??? or we buy another stick?? tomorrow morning ok?because morning is the best time to get tested.
f : sure i will run and buy later.

i never did. in short while, i got stomach cramp and easily tired. my psyhco is killing me if it isn't controlled.

off we went to the doctor, and yes the light blue blunder line is correct.i am 5 weeks.

240 hormonal day to go.


Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…