Skip to main content

ruined top and new lip surgery AND ITS MONDAY!

I went cranky this morning.the most dramatic cranky ever...after i accidentally burn my new top while ironing it 6 am in the morning.such a bad gross dream i told ya.

half awake, i try to amend. i sewn it!!which added the burning effect.dang!!!!!F came nearer to me to find out why i have yet to take my shower.i was sewing and crying and i can't even got to see where the needle goes ;p

i am silly.i had ruined my new blue top that i was eyeing for.i feel like screaminggggggggggggggggg!!!!!i just love it so much that i will amend it later. maybe patch work? -_______-"

but hey, Monday is still being nice to me..i arrived 8.15 around my office area and sempat la cari breakfast ;p 

and i love my new found baby - NYX Lip Cream which work wonder!its make my lipstick last a lil bit longer that usual.i bought the nude colour as i have so many wrong lipsticks shade that i bought - i must confess my skin can't pull off bright shade, but i keep on buying them.mana la tau yang jenama lain sesuai ;p haha.to my regret, i never found any.

i kept layering my bright lipstick with my nude colour lipstick.or at some other time i pat some of my foundation.these was a bad ideas girls.hence i opt for better option..and i found NYX Lip Cream.

for me i just applied a thin layer on top of my lip, after lipstick application.the lip cream is quite runny and creamy when u first dig out from the bottle, its become matte when it touched ur lip.spread it and voilaaa..u r done.dun forget ur lip liner before the whole process.

so its already 5 p.m let wrap our Monday!!!!





Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…