Skip to main content

tips -from small things that count

i dun have any preetyyyy pictures with me now hence the entry.i will share some tips for your gorgeous wedding dayyyyyyyyyyy..

1) a week before make sure every detailing for dress and other tedious things has been set up.crown, shoes, socks, jewellery, henna,bunga manggar, goodie bags and blabla.dun assume everything to be settle when everybody is home.last minute could kill you.plus the tiredness will appeared all around ur face.

in case u will be wearing new shoes (i know..every single things must be new for bride ;p ) please do take note of the skin sock.it does help your day.few days before the event swap with some candle all around.it will lessen the pain.and if you u hv more time and energy do wear it few times (normally inside the house) to make ur self comfortable and stretch the surface abit.

before wearing henna, make sure u do ur mani and pedi first.

2) jerawat tak dapat dielakkan.phewwwwwwwww..what a statement.tambah2 bila stress.my tips is simple (wah) for me, i just wear the basic - cleanse, tone, moisturiser plus acne treatment keeping in handy.avoid testing new product or harsh facial.

3) family tak puas hati.waduh2 ini memang berlaku dimana sahaja.bingung jadinya kadang. so ape yg perlu kita lakukan?just be fair to both side.walaupun dorg tatau, just jangan lebihkan sapa2.dan yang penting jangan marah2.they are our family after all.kejap je gaduh2.

4) sleep tight and early.maybe as early as 10 o'clock.but with the workload mounting u are unable to do so.dun stress ur self so much..take time to sleep.and most vital, sleep tight bebeh.

silly me.i slept at 3 a.m the night before my wedding.and i couldn't sleep well though.sobs.i was thinking too much.plus i wasnt comfortable with the plastic and henna on both hands and feet.feel like wanna scream.i guess i slept around 2-3 hours.

5) please have breakfast on ur bigggg day!sound easy?this is crucial.with the mak andam waiting for you..some other things unsolved, i was unable to take breakkies.i was damn hungry later in the evening.

6) smile, relaxed ur self and dun hunch.it will appear ugly in the piccas plus it does not good for ur bone.pandai ckp hehe

all the best to bride to beeeee...still excited hehe






Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…