Skip to main content

ramadhan and raya and aftermath

hallo blog.it is last week of ramadhan.we will celebarate Hari Raya nextweeeekkkk..insyaallah.

i am so happy. maybe becos this is my last ramadhan as single?haha.not funnnyyy laa.i am happy becos of new clothes and foodie and meeting everyone that i miss.yehuuu.gonna pack my things soon.this year we will left Ipoh for Daddy's hometown.long time no see huh?i secretly miss u =*

however duo to few conditions, i am unable to take long leave like before. just one day only sob sob sob.i will started working on thursday guys!!(i think i might sleep in the office hehe and bring my own kuih raya)

on the wedding's note,alhamdulilah few arrangement have been confirmed!

1) pelamin design - ticked
2) make up & accessories - ticked
3) kad kawen - ticked
4) dulang hantaran - ticked
5) goodie bag - confirmed design

on the other note, we had past almost 8 months of 2012..another 4 months to go.hey NEW YEAR i can take a peek of u!

 8 months past, i realizes  time flew faster than ever. i felt like yesterday was my 27th birthday (its on 27 january btw ;D) so New Year, please dun speed up as i want to enjoy my 27 moment now hehe.

as marriage is approaching me (and F) i feel like i spend time less with my family. at some point i want get back to my mum every day and have some more talk with my dad.

looking back in past month too, i rarely see my girls. i think i lost the in transition.i guess last time i'd met them was during their wedding day -____-"

 2012 also watched how i fail my SPA exams. only God knows what has been planned for me (and us)rite?

from the brighter side, i feel content that all my loves are still around me and being my part of my support system - family and F.they are the bestest i ever ask but thanked Allah.


surprisingly (why la time flew so fast) today is 25th day of ramadhan. alhamdulilah i've been fasting well and gastric is keeping at bay.i have slight headache and cough but still better =)
Alhamdulillah.

i have lesser entry this month right?i have no things to share obviously.hehe.so in case i skip everything and forgot blogging; 

Selamat hari raya dear all!!!have fun ok =) 

Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…