Skip to main content

aftermath

i fall sick again.last week. i lay properly on my bed because of gastric.i think i have so much sin.and Allah want me to repent.hehe.Thanks Allah for reminding me.


Anyway alhamdulillah.i recovered after 2 days.but still i have to swallow that porridge.it taste awful anyway.i have to swallow bit by bit becos i was trying gaining energy as im worrying about my work.see!!!i was really sick becos of work and still worrying over it tho i barely walking straight.


Thank you to mum and dad who come over to visit me and brought whole basket of alternative medicine.i..ermmm...trying not to forget which one has to be taken first.it is nice as some of them consist honey.i love it!


to Fahmi thank you so much for accompanying me to get those stupid injection.OMG i am freaking with needles.i was in tears when the doctors mention about injection.i can't properly recalled what she mentioned..all i can heard was..injection.i was like running away.but my feet was planted firmly.goshhhhhhhhh..


so there's goes my bum bum..


btw do u miss me??








i'll be back.soon.trust me.

Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…