Skip to main content

27/01/12 the legacy



27 years go, i was born healthy and happy.i was (and still ;p) the bundle of joy to mummy and daddy as i am a wanted baby girl after they have 2 boys.my daddy always said "dulu-dulu eniz kecik jer" whenever i discus with him about my wedding.

-__- i am ur baby girl always rite?

now 27 years after, i am still a kiddy.acted childishly.but most of the time i keep trying, keeping lossing until i win.that is life after all.

Dear Allah..thanks alot for make this little creature breathe in this challenging life, for gimme strenght and pull me up whenever i am loss and vain,for calming my tears and fears, for the rezeki and umur yang dipanjangkan, for the lovely people around me as well as enemies, for the lovely heart that u lend to me..i keep on improving myself to be a better person and muslimah..insyaallah.

dear my parent..thanks for get married and got me.hehe.kudos for raise me up and lead me to a better man.tho sometimes i alwasy cringing and whine about my job and other things,please be grateful because i am growing matured because of you guys.you have make me who i am today.

dear my siblings..i alwasy misssss all of you.we are so busy growing up that sometime we forgot we have each other.i reallllyyy love you guysssss!!!

dear Fahmi..thanks for finding me, love me, care for me,tease me,advice me and so much more that you've done (and many more in coming hehe).you always be my sunshine.

to darlings friendssss...OMGucci how cud i describe all of you.u mean alot to me.u bring the meaning of joyful and as much as painful that we'd learnt.we are falling apart (read as wedding) but sure we will meet again and look back and smile gracefully..

to dear bloggers and readers...thank you for coming here quite often.i really wanna share sumthing that bring you positive vibe, but as human, i fell slip few times and address my anger and negative attitude.my weakness.but above all please take it positively.



 








to me: happy 27th birthday.make your wish come true =)

Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…