Skip to main content

27 on 27th

A BIRTHDAY PARTY IS ALL I WANT

really?have i told ya i will turn 27 on 27 January?i feel nervous all the way now and on.i dunno i feel a butterfly inside whenever thinking about it.izzit that nervous to hit the two seven?

as usually i already give hint to Fahmi.i hope he's understand no matter he pretend to not listening and comprehend it.bagus.

and as usually,i broke whenever my birthday month is nearer.weird.last birthday becos im saving duo to my new place and new job,which is i have to survive.on that time i desperately need new shoes (ye la tak pernah tak desperate nak membeli ;p) you know new shoes to boost confidence =)

next birthday, what do i want,i mean obviously really want.i want to get married.tehe.when i was a teen, i always want to get married on 27January when i turn 27.that was to cute of me i guess.

now my intention is to quickly get married.boleh ke cmtu.im boring la dating and habiskan duit and in the end kene start kumpul balik.just get married and kumpul duit untuk beli benda lain pulak.but once u married, betul ke that u have to save for kiddo pulak.not for yourself anymore.gulp.i can't buy handbag and shoes anymore?so must buy alot now on.but hey,once got preggy i need new comfortable shoes to walk and new attire as everything will growing bigger..and then once the baby pop,i need new bag to stuff the baby's need.am i right?

but they're right..everything is for the baby.u can't pick your favourite stilletos anymore.no nice and flowy blouse and skinny jeans.no coach hobo bag..see?i told ya..u must b scary now =)

to me : happy 27 birthday in advance...wishing all your dreams come true =)

amin

Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…