Skip to main content

sempena 27 may 2011

its sucks when i've heard that my besties since high school will getting married.*sigh*
its not that suck but still feeling a lil bit weird thinking we are no longer can see each other at anytime.no longer can whining through phone and smses.see how much i gonna misses all of that!

so sempena meraikan hari pernikahan nya pada 27 may 2011,saya mendedikasikan tulisan ini untuk die.

hai dude.long time no see.very2 long.and before that long there was also longest time we went separate way becos of study and work.and after we meet, as usual i create trouble for you.hehe

remember being bestman at Nisa's wedding with me?i know u r forcing urself to do that.but still u came and make me happy (and Nisa too).we were wearing purple theme that makes every eyes said "whoa u both so match and pretty".mind you the compliment was for me ok.becoz u were so-so.still u are the best bestman i ever met.

i know u will be super busy handling new life, but for sure don't come to borrow my shoulder.not anymore.becoz im a woman n u are a man.and u know why rite.maybe 4 of us could buy the deal coupon and enjoy our SPA time together.or maybe we could lepaking at NZ,chat about our boring boss or the car that crash urs someday.not my car ok!but still i owed alot to u and ur car.

oh no.dun make me start of our school life.thats too much.being placed next to u by our scary math teacher doing no good.u talked to me most of the time until the History teacher ask us stand on our chair.thats totally ur fault.never denied it ok.still, i owe u the meaning of life AND FRIENDSHIP.

and for you wedding,i will insyaallah come at Ipoh reception.im sorry for no available at jb plus ur nikah.i really want to be there.watching ur freakout face in front of kadi and make it a good laugh for the life.haha.typical me.hehe.

im still your bestie rite?i want to be your bestie forever and sure in the other life.

selamat pengantin baru.selamat mendirikan masjid idaman mu.i'll pray for your happiness dude!!!!!!!!

sincerely
eniz

Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…