Skip to main content

eateat@IKEA


sob.sob.today supposed to go to the branch office.purposely because they do open office.and guest what Zura told me they ordered cheese tart and fruit tart.so i can have them aloooooot.pity me the plan cancelled duo to workload and whatnot.bummerr!rasa nak buat kerje sambil menangis mengenangkan tak dapat telan cheese tart banyak-banyak.sob sob.

i should have learn how to make perfect cheese tart.sob sob.sape nak aja.nanti tak jadi lagi sedih.sob sob.


ok la abis sobs sobs.dah lama tak update kan.rasa kejang sikit.betol tak tipu.hehe.nak story pasal saya makan kat IKEA dulu eh bukan hari tu.rasa sedap yang amat.maybe sebab tengah bajet pon sama.but seresly no ones complain banyak dan makan jeeee...we both ate and enjoyed.thanks dear.


food for both of us.tangan saya menyibok nak makan cake =)

food lagi

meatball plus the sauce and tatau ape name die yang kaler cokelat tu.yang kaler merah tu macam buah berry rase die.sedappp

chicken wings.not very oily.infact semua makanan pon macam tak berminyak sangatttt

chicken fillet with fries.too dry without the sauce

oh God!!!!i heart this Daim chocolate cake.marvellous.in the middle layered with almond,caramel and chocolate.

posing lepas makan.hehe,sile puji gambar ni look nice ok.





itu je.thanks for dropping by.do drop again yaaaa...




Comments

  1. tak suka sandwich dia.. sebab 'healty' sesangat...hahahahhaha..sengal kan aku???

    ReplyDelete
  2. sandwich aku x makan..aku suke kek die...yummm

    ReplyDelete

Post a Comment

just say it allies!!!

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…