Skip to main content

teman saya

bukan teman saya..tapi tolong teman saya.dah mintak aida teman saya ke rumah mak Fahmi.tak mungkin lah die nak teman saya kan.sob sob.kene pegi.last sekali jumpe mak die masa kakak die kawen tahun lepas.haha.tak ke sekejap tu.so dah hari raya ni kene la visit jugak.emmmm..Aida boleh kan teman.hehe.pleaseeee.nnti Fahmi belanja McD.bukan i tanak pegi sesorang tapi i segan laa.tak biase ngan mak die.so nak bagi biase kene la jumpe selalu (-_-)"

hari ini pergi open house tak?tak larat la nak makan mcm paus (bek kata akak penol).so kalau dalam sehari ade 2,3 rumah saya aim nak makan dessert je.pudding ke.kek ke.agar-agar ke.tapi lagi la manis kan.nnti kencing manis.tapi semalam pukul 8.30 ade jemputan open house.9.30 majlis nikah.so mcm mane nak makan? dekat open house ade nasik tomato.marvellous ok.tak kan nak tengok tuan rumah dah jenuh pelawa (<-----alasan la tu) .jadi makan la jugak sikit.

then pegi majlis nikah..aduhhh..terlambat.dorg dah bedal.tinggal bawang goreng je.mcm mane.menyesal betol makan sikit tadi.kan dah lapa.so kesimpulannye kala rezeki depan mata..haaa belasah je laaa.tak payah pikiaq dah jap lagi macam mane.jap lagi jap lagi la pikir.hehe.nanti kebulur sape nak masak malam2.magi dah kecik hati tak layan die time-time mewah makanan ni.

besok keje.malas macam biase.kalau rajin tu jadi luar biasa.abis lantai opis i mop skali.sebab tu tak boleh jadi rajin.so selamat berkerje dan belajar esok.sape berniaga tolong la bangun pagi jugak.tak aci ok tido tengahari.tak baik tau.saya pun nak jugak.



Comments

  1. baru terbaca erniz..sadis tak???wahhahaha...ehhhh..kan ari tuh aku ade majlis cukur jambul anak kazen aku..iskkk..kalo free i ikot u tawww~ :(

    ReplyDelete

Post a Comment

just say it allies!!!

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…