Skip to main content

scrapbook is done!

do you know what is the main ingredient in order to make a beautiful perfect scrapbook?lotsa paper?tons of decorations?actually it is simple than you think.its your honesty that come from within.isn't that sound lame?lame or no lame still you have to put your trust on me.

did you remember last ramadhan i mumble about starting my scrapbook for him?as a birthday present i stated.and i got stuck in the middle of my room with the recently bought papers,glue,scissors, ribbon and whatnot.everything were ready to use.but i dun even know how to get started.pity me.

i was quite stress.and still push my heart to continue.unfortunately i failed.the only thing that i done when i had spend almost 2 hours was a logo of 25.was so tired back then.added the tension was i have to sit on the floor.dun have to mention the bellow feeling at my back bone and the muscles.

that was it.

suddenly i,after hari raya,i realized i haven't complete my scrapbook mission.T_T

so i continue.tinggg!!!!i just need to put my trust and heart and i can complete it within not more that 4 hours or so!!

so here a bit of things i want to share with.not tips but base on my simple experience

1- sit properly on the CHAIR AND HAD BIG ENOUGH TABLE FOR YOUR SPACE
2- think big!have a rough idea first on your mind on how you want your scrapbook to look alike.and then think about the color you wish to combine.make sure they did not against each other.make sure they blend well.
3- less is more.dun overdo your SB with lotsa deco.it will stray away your focus of your SB.for example,if you want to put a poem dun overdo the circumference with embellishment that blurring the poem.it will be distracting
4- complete your hands with the right tool.glue, scissors, papers and every single thing in between.


need 2 hours ++ for this logo

fall in love with the love-in-the-air effect

belum susun

lagu chentaa

final logo..fuhh

favorite page.ini mule2 mesti la cantik..gehe

my wish
and i am glad he loves it!!!!




Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…