Skip to main content

randommmmm

what a nuisance..i hardly fall asleep last nite until 3 o'clock or more.the ticking keep me more pressure to put myself into sound sleep.and today i had account department meeting.and the meeting was too long and tiring.

but thats ok =) the accounts queries were over.yay!!at least for another month to go.to sit again and answering those queries.its not tiring to reply for an answer that satisfied the director but to act on it is the most critical thing to be done.erkkk..and completely come out with another report..damn.

so after went thru the hurdle of the meeting we lepaking at the nearest nasi ayam restaurant.to take the deeeep breath.yola tu.i ordered the yummilicious nasi tomato.hehe.dah la lepak kat kedai femes dengan nasi ayam, pegi order nasi tomato plak.attracted to the colour i guessed.

i can be terrified most of the time becos whenever i order something differ the food normally frustrating.but this nasi tomato really make me want to tapau and bring home for dinner.giler melampau aku nih.the sambal ayam itself taste very nice with the right dose of chille and blend well with those subtle chicken drumstick.the rice also complete the whole compliment story.i chose fresh orange for my quench.sgt manissss la dikkkk.

whilst,sum staff have their preference on the white duck added to their nasi ayam.emmm..i am not the big fan of the Bizzare food thus i hates challenging myself taking extraordinary food.takot termuntah.but it look nice tho.macam ayam je.

berbalik kepada ayat pertama diperenggan pertama,hope i can ZZzzZZZZ well tonite.nak mimpi si dia.haha.

now is 1215.nite peps!!!






Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…