Skip to main content

over the make up~~~necessary or aint?

my eldest brother akad nikah and ceremony will be held in moderation in his future wife's hometown-Perlis, on the way to jeti Kuala Perlis to be exact. which is 5 hours journey from Ipoh (which is quite tiring)

ok.next thingy...

nowadays i did not use heavy make-up (or never use). i prefer compact powder, eyeline, mascara and lip balm.but since lately i am experiencing occasional breakout (irritating!!) i'd stop of using compact powder instead, i just use combination of whitening + moisturiser from Eucerin to protect my skin from UV and harsh enviroment plus it may lighten my dark spot in the same time.i been using this for 2 bottles, for...erkkkk..i hardly remember,as per bottle can last up to 2++ month.so counting on average i must have been using for 4++ or izzit almost 6 month?i cant recall la ;p

this serum is not oily and can act as make up base in same time which is lessen my routine..ehehe.

in the same time im using the cleanser from acne-prone skin as well.(the serum comes from whitening range dude).also for quite sometime (3 years i guess)


eucerin serum white solution (source image from yahoo)

the next thing is...

i want to use make up for my brother's ceremony.but look back inside my dressing table, all the make-up must be thrown away.ade yang dah lebih 3 tahun rase nye.hehe.but aint it a waste if i just buy them for one purpose only allies?later abandon them for another few years before the dustbin taking charge.i dun want them to become debris peps.

i may also head to nearest counter for quick make up helps.but hello i will be in Perlis and i dunno where to head ecspecially when in choas to prepare everything in the same time.

plus i have to extra-carefull in picking up make up as my skin tend to break up..


*dilemma*

Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…