Skip to main content

over the vitamin

i had a very good nagging from my mother over vitamin issue. since i know i am pregnant, the private doctor subscribed me Folic acid, Obimin and b complex. the problem with me is i can't consume supplement enriched with vitamin B. i will feel bloating all day and finally have to throw out.

i find out this happened few months back (before pregnant) when i added b complex to my routine. once i stopped everything went back to normal.

thru my reading, for the first trimester, the needs is on folic acid. then only started with obimin and some other supplement. but mum and F keep on reminding me to pop those unfriendly pills too. to their pleasure, i did.and felt bloated all day.

but according to BFF group at so called whatsapp, mostly are a mother now,they are group who could be exempt from those vitamins. Aby for example, couldn't gulp any vitamins. she throw up within a second. doctor suggested she could forget all those supplements. the things that bladder could took into process was rice, chicken and flavour drinks. a healthy baby girl was born, now almost one year old.

Nisa had a really different story. now a mummy, this lady can't even smelled obimin. vomit will come up next nanosecond. she only manage to pop the folic acid. while skipped obimin upteen times. she could only consume cold keowtew goreng and flavour drinks.

Ilyani was at her best.she went to pharmacy and bought iberet. its contained folic acid and several type of vitamins in need for gestation. just one pill will do, she said.easy peasy.

me? i am not at my high energy when it comes to eating. the food doesnt calling me or even look interesting to me. they are so boring. i like laksa but the home made ones. siapa nak buat???

i keep forcing myself to eat and eat and eat.










Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…