Skip to main content

tuhan masih sayang kan saya

ape dah jadi dengan cerita scrapbooking saya itu ye?cube la tekaa...tadaaa...

tak siap lagi lah.haha.

baru selesai logo and dua muke romantik word yang sah2 diciplak dari laman sesawang.and esok nak cuci gambar romantika.sangat lambat la progress.harap-harap dapat la siap sebelum pergi berdating yang tatau entah bile.dia disana dan saya disini.jadi jarak dan masa sangat menjadi halangan untuk berjumpe.emmm duit juge sebab sudah berkali2 saya menekan kan kepada diri sendiri harus lah berjimat cermat.tapi bile pegi retail therapy tadi segala jenis falsampah telah hapus dengan sekelip mata.

kasut...yaaa...ampunnnn..murah bangattttttt.beg??tok sah cerita la karang ade yang drooling sampai besok.jadi ape tunggu lagi.segerala mengorek tabung.dan baki2 yang beli kuih untuk berbuka sila la guna semaksima yang mungkin.supaya apabila hari raya akan berasa sangat jelita akan tetapi menumpang makan ketupat kat rumah Pah Bedah.sampai tahap mcm tu sekali bayang aku nih.

selepas sebulan transfer duit untuk bayar bil digi baru sedar rupanye tersalah key in nombor akaun.memang dramatik la jadi nya.semalam baru sedar sebab tengok bil die tak tolak pon tapi tengok dalam akaun bank dah tolak.nervoussss gile ok!!so nangis2 col Fahmi cakap i did sillllly mistake.and that make him more draaaamtik jugak..haha.nangis sampai col Digi centre pukul 6 pagi.mana ader orang kak!!

nangis2 sampai tertido.pukul doblas camtu baru call centre.tarik napas and explain kat operator supaya die faham akan drama ini.LucKiLy she said this matter could be resolve. dorang akan tolak amaun yang saya bayar tu.dan dorang semak memang betol ade akaun yang terlebih bayar.so akan transfer ke akaun saya.paham tak.paham kan.bagus.tapi still tak lena lagi tido sebab saya call pada 31hb.hari ini kan cuti.so they will call me back in 3 days time.sabar.sabar.

harap2 selesai dengan baik nye.Thanks God.

lagi satu cerita CPU yang tak tau status nye.dapat ke dorang yang bergeliga tu recover balik. dapat ke tak.dapat?tak dapat?dapat ke tak ni?masih lagi menunggu.menunggu dah jadi pekerjaan ye?harap2 tuhan sabar kan saya.dan permudah kan urusan saya minggu ni.

lagi satu adalah surat pengesahan jawatan saya akan keluar disahkan pada 2hb ni.cuak.doa la untuk saya agar dapat surat segera sebab dah lama tertangguh.Tuhan tolong la permudahkan jalan ku.

so akan update pada hari Jumat.*kalau terlebih gembira dan excited

atau pon bile2 prasaan dah tenang.

Berdoa dan redha


Comments

Popular posts from this blog

review kasut christy ng

im a bit disappointed yesterday. as much as i wanted to go to the Christy Ng's shop, i failed to amuse myself. 


this i my personal view. i am sorry if it hurt.

located at Uptown Damansara, u can find the shop at the 2nd level of the building.to my surprise, as i think it will be located at the ground floor for easy visiting.nevermind.


step in, i was welcomed by a shouting from one of the staff to another staff , "there's customer outside!".she pressed the lock to unlocked the door.next i was directed to a small room of shoes.i guess my bedroom is larger ;p 


i prompted myself to take the shoes and try..omg the sales person warned me not to try the one which doesnt suit my feet.i wasss likeeee whattttt?never in my life i got such warned even i was in charles & keith. can u nice2 telling me ha?

looking at the material itself,compared to the hike price, i reaaaallly dun give a damn.or in a nice2 word, memang tak sesuai la material verses harga.for the same price u can get…

Dermalogica~~~~best

Tengok balik azam 2010.ade ke aku buat azam?ade rase nye.sebab dah nak dekat hujung tahun dah tapi banyak je la tak tick lagiii.. Antaranya: 1.buat facial 2 bulan sekali 2.jumpe dentist.6 bulan sekali. 3.bersenam.selang sehari. 4.rawatan rambut.2 bulan sekali. etc.
Kenapa semuanye berbaur duit? -_-
Jadi saya telah pun men’tick’ kan resolution yang pertama iaitu facial.sebelum tu dah buat sedikit research secara rambang.and I picked Dermalogica beauty saloon.ade satu sebab BESAR saya plih.nanti diakhir rancangan akan dinyata kan. Dah daftar diri di kaunter dan diberi penerangan serba sedikit,saya pun tukar baju yang setakat dada tu.aewww sexxxyyy u!dan baring sambil denga muzik burung burung berkicauan.tak nyaman pun.hehe. assistant  tu pun suruh relax kan diri sambil tanye2 pasal kulit muke saya.soalan die ‘pernah buat plastic surgery tak’ .maka saya pun cakap penah eh bukan tak penah.skema betul jawapan begitu.sembang2 lagi die pun mule la precleanses dengan produk Dermalogica. Dah bersih ma…

Babysitter - Damansara Damai

maafkan saya tetapi ini pendapat peribadi saya yang terluka.
Rindu nak menulis entry yang sarat. sebab selalu nye entry ntah hapehape.selalu cube taip di notepad tetapi gagal diabadikan sebab tk sempat habis satu perenggan dah ade kerje kene attend.sebenarnya hati saya masih lagi berbaur kecewa dengan sikap babysitter.
selalu memujuk diri Allah kan maha adil.maha mengetahui.mungkin ade hikmahnye.ade tempat yang lebih baik.
tetapi hati selalu teruji sebab benda-benda remeh.lalu terus mengaitkan dengan hal babysitter.
begini cerita nya..
lepas kelahiran baby D, saya dan suami masih lagi kabur pasal kepentingan babysitter/taska.kami sangka dengan bertanya SEORANG DUA masalah kami selesai..TARAAA saya rasa telah bertanya hampir separuh daya saya hilang.
kami mencari sehinggakan Baby D terpakse ditransportkan semula ke Ipoh.sampai la kami jumpa babysitter yang sekarang ni,mari kenali dengan nama M.saya telah meletakkan iklan di majalah.com dan beberapa orang telah menelefon saya.setelah fikir2 t…